ØSTERSTUR STANDARD

Det er en helt særlig oplevelse at gå på vadefladen, omgivet af horisont, himmel og plukke øster og tang til at spise. Tag med vores naturvejleder ud til østersbankerne ved Rømø. På turen får I mulighed for at samle Stillehavsøsters og tang samtidig med at I oplever Vadehavet, Nationalparken og Verdensarven. Vi har naturligvis en hjemmelavet urtesnaps med i rygsækken, til at skylle oplevelsen ned med og naturvejlederen giver gerne råd om tilberedning af råvarerne.

ØSTERS GOURMET TUR

Efter at have samlet østers på vaden kører vi tilbage grill-hytten ved Naturcenteret hvor bål og ingredienser til østerstilberedning står klar.

Der bliver en kort introduktion til smag, råvarer, tilberedning m.v., hvorefter I, under vejledning, selv tilbereder østers med velsmagende lokale ingredienser.

Vi nyder østers’ne sammen efterhånden som de bliver færdige og skyller dem ned med en af Tønnisgårds lækre hjemmelavede urtesnapse og lokal hvidvin.

PÅKLÆDNING
Varmt tøj, regnbukser og gummistøvler.

MEDBRING
Stofpose eller spand til at bære østers i.
Evt. østerskniv (kan købes på Tønnisgård).

 

ØSTERSTUR STANDARD
Ca. 2 timer – længde ca. 3,5 km

PRIS
Voksen 195 kr.
Børn 95 kr.

 

ØSTERS GOURMET TUR
På udvalgte datoer kan du komme på ØSTERS GOURMET TUR eller ØSTERS GOURMET TUR DELUXE.

Ca. 3 timer – længde ca. 3,5 km

PRIS
Voksen 360 kr, Børn 180 kr.

 

JAN   FEB   MAR   APR   MAJ   JUN   JUL   AUG   SEP   OKT   NOV   DEC

Prøv "ØSTERS GOURMET TUR" og få dette med …

Vær med i tilberedningen af østers over grill. Vi tilbereder østers med lokale råvarer på inspirerende og velsmagende måder. For dig, der elsker gourmet. 

BOOK HER

Reservationen er først gældende når du modtager en mail retur fra os.