Østerssafari gourmet på Rømø
Toennisgaard Osters Gourmet Austern Gourmet 4

Østerstur gourmet

Ta’ med ud på vaden og pluk friske østers. Vær med i tilberedningen af østers over grill med lokale råvarer på inspirerende og velsmagende måder.

Det er en helt særlig oplevelse at gå på vadefladen, omgivet af horisont, himmel og plukke øster og tang til at spise. Tag med vores naturvejleder ud til østersbankerne på Rømøs vadeflade og Spise kammet vil åbne sig.

Efter at have samlet østers på vaden kører vi tilbage grill-hytten ved Naturcenteret hvor vores Bål ovn vil være tændt og varm, samt lokale ingredienser til østerstilberedning står klar.

Der bliver en kort introduktion til smag, råvarer, tilberedning m.v., hvorefter I, under vejledning, selv tilbereder østers med velsmagende lokale ingredienser.

Vi nyder østersene sammen efterhånden som de bliver færdige og skyller dem ned med en af Tønnisgårds lækre hjemmelavede urtesnapse og lokal hvidvin.

icon-clothing
Husk egen bil, praktisk tøj, langskaftede gummistøvler, handsker og spande/stofposer til østers
icon-duration
3 time(r)
3,5 km.
icon-location
Mødested
Naturcenter Tønnisgård
icon-family
Voksen (14 år >)
360 DKK, 49.7 €
Barn (3 - 13 år)
180 DKK, 24.8 €

Naturcentret har med 1 dags varsel, ret til aflysning af turen grundet vejret. Her refunderes turprisen, dog ikke billet/transaktionsgebyrer. For refundering af billet, skal afbud ske senest 14 dage før turstart.