Østerssafari gourmet på Rømø med traktorbus » Tønnisgård
Toennisgaard Osters Gourmet Austern Gourmet 4

Østerstur gourmet med traktorbus

Ta’ med ud på vaden og pluk friske østers. Vær med i tilberedningen af østers over grill med lokale råvarer på inspirerende og velsmagende måder. RømøTours sørger for vi kommer sikkert op til diget.

Det er en helt særlig oplevelse at gå på vadefladen, omgivet af horisont og himmel og plukke øster og tang til at spise. Tag med vores naturvejleder ud til østersbankerne på Rømøs vadeflader og spisekammeret vil åbne sig.

Efter at have samlet østers på vaden kører vi med RømøTours tilbage til grill-hytten ved Naturcenteret, hvor vores stenovn vil være tændt og der er dækket op med økologiske og lokale ingredienser til østerstilberedning.

Der bliver en kort introduktion til smag, råvarer, tilberedning m.v., hvorefter I, under vejledning, selv tilbereder østers med de velsmagende ingredienser.

Vi nyder østersene sammen efterhånden som de bliver færdige og nyder dertil en økologisk mousserende vin, der passer til en fantastisk og yderst velsmagende råvare.

Fortæring af østers er på eget ansvar. Læs mere om østers her: Nationalpark Vadehavet/østers

 

 

icon-clothing
Vind - og vandtættøj efter vejret og langskaftede gummistøvler. Stofpose eller spand til at bære østers i samt handsker. Evt. østerskniv (kan købes på Tønnisgård).
icon-duration
3,5-4 time(r)
4-5 km.
icon-location
Mødested
Tønnisgård – mød gerne op 10 min før turstart
icon-family
voksen
575 DKK, 79.3 €
barn (3-13)
285 DKK, 39.3 €

Naturcentret har med 1 dags varsel, ret til aflysning af turen grundet vejret. Her refunderes turprisen, dog ikke billet/transaktionsgebyrer. For refundering af billet, skal afbud ske senest 14 dage før turstart.