Østerssafari med traktorbus på Rømø » Tønnisgård
Toennisgaard Osterstur Austerntour 3

Østerstur med traktorbus

Kom med ud på østersbankerne ved Rømø og pluk jeres egne østers. En helt særlig delikatesse, der bare ikke bliver bedre, end når man står og plukker den direkte op af vadehavet.
Hør om østersens historie og biologi, smags dens friske og salte smag og opleve vadehavet helt der ude hvor man kan strække øjnene ud.

Det er en helt særlig oplevelse at gå på vadefladen, omgivet af horisont, himmel og plukke øster og tang til at spise. Vi køre med Traktorbussen fra Rømøtours fra Tønnisgård og op til diget, hvilket vil sige at man kan deltage i denne ture uden egen bil. Traktorbusturen giver vores naturvejleder mulighed for, at fortælle jer spændende om Rømøs historie på køreturen til og fra diget. På turen får I mulighed for at samle Stillehavsøsters, muslinger og tang samtidig med at I oplever Vadehavet, Nationalparken og Verdensarven. Vi har naturligvis en Rømø-urtesnaps med i rygsækken, til at skylle oplevelsen ned med og naturvejlederen giver gerne råd og vejledning om tilberedning af råvarerne. Fortæring af østers er på eget ansvar. Læs mere om østers her:Nationalpark Vadehavet/østers 

 

icon-clothing
Vind - og vandtæt tøj efter vejret langskaftede gummistøvler. Stofpose eller spand til at bære østers i, samt handsker. Evt. østerskniv (kan købes på Tønnisgård).
icon-duration
2,5-3 time(r)
4-5 km.
icon-location
Mødested
Tønnisgård – mød gerne op 10 min. før turstart
icon-family
voksne
375 DKK, 51.7 €
Børn (3-13)
225 DKK, 31 €

Naturcentret har med 1 dags varsel, ret til aflysning af turen grundet vejret. Her refunderes turprisen, dog ikke billet/transaktionsgebyrer. For refundering af billet, skal afbud ske senest 14 dage før turstart.