Østerssafari med traktorbus på Rømø » Tønnisgård
Toennisgaard Osterstur Austerntour 3

Østerstur med traktorbus

Kom med ud på østersbankerne ved Rømø og pluk jeres egne østers. Vi fortæller om historien og biologien bag østers, og også om, hvad der ellers er spiseligt i Vadehavet. Kørslen op til diget foregår i traktorbussen fra RømøTours dvs. man også kan deltage i turen uden egen bil.

Det er en helt særlig oplevelse at gå på vadefladen, omgivet af horisont, himmel og plukke øster og tang til at spise. Som noget nyt i 2021, kører vi med Traktorbussen fra Rømøtours fra Tønnisgård og op til diget. Det giver vores naturvejleder mulighed for også at fortælle jer spændende om Rømø på køreturen. På turen får I mulighed for at samle Stillehavsøsters, muslinger og tang samtidig med at I oplever Vadehavet, Nationalparken og Verdensarven. Vi har naturligvis en Rømø-urtesnaps med i rygsækken, til at skylle oplevelsen ned med og naturvejlederen giver gerne råd og vejledning om tilberedning af råvarerne.

NB: Alle skal medbringe en negativ COVID19-test som er maksimum 72 timer gammel.

icon-clothing
Varmt tøj, regnbukser og gummistøvler. Stofpose eller spand til at bære østers i. Evt. østerskniv (kan købes på Tønnisgård). Alle skal medbringe en negativ COVID19-test som er maksimum 72 timer gammel.
icon-duration
2,5-3 time(r)
3,5 km.
icon-location
Mødested
Tønnisgård – mød gerne op 10 min. før turstart
icon-family
voksne
345 DKK, 47.6 €
Børn (3-13)
195 DKK, 26.9 €

Naturcentret har med 1 dags varsel, ret til aflysning af turen grundet vejret. Her refunderes turprisen, dog ikke billet/transaktionsgebyrer. For refundering af billet, skal afbud ske senest 14 dage før turstart.

NB: HUSK COVID-PAS (vaccine eller neg. test for 15+ år.).