Vidunderlige vandringer Rømø » Tønnisgård
Tonnisgaard hero 5

Vidunderlige vandringer

Vil du opleve Nordeuropas bredeste sandstrand, dens dynamiske og enestående landskab, den vidstrakte horisont og den fantastiske ro? Så book dit hold på denne fantastiske og vidunderlige vandring!

Vores naturvejleder tager jer med på en fantastisk vandring, til et af Rømøs mest enestående landskaber i konstant forandring. Vi vandrer både i UNESCOs verdensarv og midt i Nationalpark Vadehavet - der hvor hav og land mødes.

Det er en helt særlig oplevelse at færdes på Sønderstrand, der hvor biler ikke har adgang og man kan strække øjnene og nyde naturens mange fantastiske vidundere. Vi holder regelmæssige pauser, hvor vores naturvejleder fortæller om landskabsdannelse, biologien i området og lokalhistorie. I får her, som gruppe gruppe, en fantastisk mulighed for at opleve Rømø på en helt anden måde. Måske møder vi Nordsøens guld eller ser en sæl? Vi møder i hvert fald spiselige planter og masser af sand.

Vi holder rast ved ’æ slaudebænk’, der har sin helt egen historie. Medbring gerne en madpakke, Naturvejlederen sørger for mindre forplejning.

Turen gennemføres ikke i voldsomt vejr. Man skal være i fysisk god form for at deltage i denne tur. Ikke egnet for børn under 12 år.

Kan kun bookes som gruppe min. 10 pers. 

Booking via info@tonnisgaard.dk

icon-clothing
Tøj efter vejret, gode vandrestøvler (vi er både i vandkanten, strandeng og klitter) samt rygsæk til forplejning.
icon-duration
3,5-4 time(r)
8-10 km.
icon-location
Mødested
Sønderstrand – mød gerne op 10-15 min før tur start
icon-family
Voksen
200 DKK, 27.6 €

For refundering af billet, skal afbud ske senest 7 dage før turstart.