Gourmet østerssafari på Rømø » Tønnisgård
Toennisgaard Osters Gourmet Austern Gourmet 4

Østerstur gourmet

Ta’ med ud på vaden og pluk friske østers. Vær med i tilberedningen af østers i stenovn med økologiske råvarer på inspirerende og velsmagende måder.

Det er en helt særlig oplevelse at gå på vadefladen, omgivet af horisont og himmel og plukke øster og tang til at spise. Tag med vores naturvejleder ud til østersbankerne på Rømøs vadeflader og spisekammeret vil åbne sig.

Efter at have samlet østers på vaden kører vi med RømøTours tilbage grill-hytten ved Naturcenteret, hvor vores stenovn vil være tændt og der er dækket op med økologiske og lokale ingredienser til østerstilberedning.

Der bliver en kort introduktion til smag, råvarer, tilberedning m.v., hvorefter I, under vejledning, selv tilbereder østers med de velsmagende ingredienser.

Vi nyder østersene sammen efterhånden som de bliver færdige og nyder dertil en økologisk mousserende vin, der passer til en fantastisk og yderst velsmagende råvare.

 

 

Der bliver en kort introduktion til smag, råvarer, tilberedning m.v., hvorefter I, under vejledning, selv tilbereder østers med velsmagende lokale ingredienser.

Vi nyder østersene sammen efterhånden som de bliver færdige og skyller dem ned med en af Tønnisgårds lækre hjemmelavede urtesnapse og lokal hvidvin.

icon-clothing
Varmt tøj, regnbukser og gummistøvler. Stofpose eller spand til at bære østers i. Evt. østerskniv (kan købes på Tønnisgård). Alle skal medbringe en negativ COVID19-test som er maksimum 72 timer gammel.
icon-duration
3,5-4 time(r)
3,5 km.
icon-location
Mødested
Tønnisgård – mød gerne op 10 min før turstart
icon-family
Voksen (14 år >)
360 DKK, 49.7 €
Barn (3 - 13 år)
180 DKK, 24.8 €

Naturcentret har med 1 dags varsel, ret til aflysning af turen grundet vejret. Her refunderes turprisen, dog ikke billet/transaktionsgebyrer. For refundering af billet, skal afbud ske senest 14 dage før turstart.

NB: HUSK COVID-PAS (vaccine eller neg. test for 15+ år.).